MALATYA / BATTALGAZİ - Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu

MEVLÜT AKGEYİK - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılı Malatya doğumlu Olup İlkokulu Fevzi Çakmak İlkokulunda, Orta öğrenimini Kubilay Lisesinde tamamladı. Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinde 2002 yılında mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon alanında yaptıktan sonra Anadolu Üniversitesi AÖF Kamu yönetimini ikinci üniversite olarak bitirdi. Meslek Hayatına Batman İli Beşiri İlçesi Kurukavak Köyünde başladı 2004 yılında Akçadağ İlçesi Kozluca Büyükmahalle İlköğretim okuluna atanarak okul müdürü olarak görevlendirildi. 2009 Yılında Akçadağ Anaokuluna Kurucu Müdür olarak atandı. 2010 Yılında İlçe ve İl Milli Eğitim müdürlüklerinin ARGE birimlerinde görev aldı.

Okul ve Kurum Müdürlük sınavını kazanarak Doğanşehir Elmalı Ayşe Küçük İlkokuluna Müdür olarak atandı. 2014 Aralık ayında ilkokulu okuduğu Yeşilyurt Fevzi Çakmak İlkokuluna Müdür olarak atandı. 16/07/2019 tarihi itibarıyla Battalgazi Şehit Polis Okan Doğan İlkokuluna atanan

Mevlüt AKGEYİK Evli ve iki Çocuk babasıdır.